Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Privat
Bild: Privat

Varför kommer bussen så sällan?

Vilken fin busshållplats vi har här i Hälltorp. Bra belysning, övergångsställe, till och med fartbegränsad med bula. Bara ett krux!

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Det är mycket sällan det kommer någon buss. Är det på grund av miljötänk vi ska ta bilen i stället för att åka kollektivt? Som att köra barnen till stan blir två dubbelresor exempelvis.

Trollhättebor vi också

Svar direkt:

Vi vill öka det hållbara resandet och strävar alltid efter att förbättra vår trafik så att det blir så bra som möjligt för så många som möjligt. Vi måste i det arbetet använda våra resurser på ett ansvarsfullt sätt, där de gör som mest nytta.

När vi planerar trafiken tar vi därför hänsyn till bland annat resandeunderlag och synpunkter från kommuner och resenärer för att få en bild av behovet av utökad eller minskad trafik. Vi är därför tacksamma över de synpunkter som vi får in från er resenärer, det hjälper oss att bli bättre. Kontakta vår kundservice på telefonnummer 0771-41 43 00 eller via vår hemsida och beskriv mer specifikt vilka tider och vilken sträcka du önskar kunna resa.

Ellen Pileblad

Västtrafik