Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Henrik Montgomery/TT
Bild: Henrik Montgomery/TT

Vart är Sverige på väg

Sverige blöder varje dag av skjutningar, knivdåd, narkotikabrott, brinnande bilar, stenkastningar, hedersvåld, barnäktenskap med mera.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Utanförskapet växer trots att vi lägger miljoner av våra skattepengar på olika projekt. Kommunerna har blivit Socialdemokraternas sopsäck för att dölja arbetslöshetssiffror och en misslyckad integration.

Vi vet att allt för många av de nyanlända saknar kompetens för den svenska arbetsmarknaden och trots det avvecklar socialdemokraterna Arbetsförmedlingen tillsammans med centerpartiets arbetsmarknadspolitiske vilde, Martin Ådahl vars mantra är att privatisering av åtgärder skulle vara lösningen, modell Nya Zeeland. (Jag minns fiaskot med jobbcoacher på 90-talet.) Stoppa detta fiasko! Vi vill inte att våra skattepengar ska göda lycksökare.

VI har regering med en statsminister som beter sig som en diktator, som ser nästa års val som en risk för demokratins fall. En statsminister utan respekt för åsikter och yttrandefrihet och som anser gamla vänsterpartiet, ”Kommunisterna” var demokrater? Man har glömt sin egna mörka historia. Alla partier i riksdagen har lik i sin last, mer eller mindre. Men nu gäller det att se framåt!

Bäste statsminister försök ena folket och skapa inte vi och dom. Stå upp för Sveriges kultur och värderingar! Vill man bo i Sverige är det Sveriges rikes lag som gäller, svårare än så är det inte.

Kommunals före detta ordförande i Trollhättan

Lennart Andersson