Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Bild: Andreas Olsson

Vart är vi på väg i Trollhättan?

Enligt senast bilbrandsreferatet i TTELA 26 september är ”kommunalrådet Paul Åkerlund (S) fåordig om hur han ska agera mot bilbränderna”.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Om inte denne vet inte hur han ska agera, ska han snarast fråga sina partimedlemmar och övriga invånare i Trollhättan. Invånarna i Trollhättan är nu ordentligt rädda och de allra flesta som går på PRO-sammankomster och bildningsförbundens fortbildningskurser avstår nu dessa aktiviteter på grund av dessa ligister. Vart är vi på väg i Trollhättan och hur kan detta fortgå år efter år? Ett gott råd från en av Trollhättans 50 000 invånare, gör som i New York, utlokalisera polisen dit där det förekommer skjutningar och bilbränder, sätt upp övervakningskameror var hundrade meter, då sjunker brottsligheten med 75 procent.

Hur svårt kan det vara eller är (S) rädda för att mista röster i nästa val från dessa områden? En fråga till polisen som de allra flesta invånare i Trollhättan funderar över, hur effektiv är polisen i sitt polisarbete? Hur många bilbrännare har polisen lagfört under tio år?

Är också mycket bekymrad över politikerföraktet som breder ut sig i samhället. Nu senast landshövdingen i Kalmar län som blev avsatt på grund av oegentligheter, men blir nu generaldirektör på regeringsdepartementet! Var i samhället i övrigt får en sparkad medarbetare fortsatt hög befattning, förutom inom offentlig förvaltning?

Missnöjd Trollhättebo