Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Jonas Myrholm
Bild: Jonas Myrholm

Verkar jobba för egen vinning

Det är faktiskt ganska imponerande hur vältaliga våra politiker och tjänstemän inom Trollhättan är när det gäller att förklara varför något inte blev bra eller varför något inte fungerar.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Tänk bara om de vore lika bra på utföra det som vi som skattebetalare har rätt att kräva. Nej bättre att bygga diverse grejor för lånade pengar så att vi har en av de största skulderna per capita av alla kommuner i Sverige.

Då är det enklare att höja skatten. Är det inte dags att göra som i Italien. Byt ut politiker mot människor som är vana att driva företag och sköt staden som det företag det verkligen är. Nu har vi en egen "Lukashenko" som verkar enbart jobba för egen vinning. En plan uppgjord i lönndom att ändra Edsborg är bara ett exempel av många.

Tack och lova att det inte blev av denna gång. Sådant ska göras med insyn. Hoppas att medborgare kommer ihåg agerandet vid nästa val Det är inte nyttigt att samma klick styr så länge som de har gjort.

Gôrtrött Trollhättebo