Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: TTELAA
Bild: TTELAA

Verklighetsfrånvända socialdemokrater

Replik
Svar på Sverigedemokraterna ser sig som räddare i nöden?, 8 januari.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Elliot Blixt tuggar det gamla vanliga pratet om 30-talets Tyskland och fascism. Det är löjeväckande och ren historieförfalskning när man målar upp socialdemokratin som den heroiska kraft som ska rädda samhället. Inte minst när man själva knappast gjorde stort motstånd mot 30-talets fascism eller för den delen anti-semitismen som finns i Blixt's eget SSU. Dessa är faktum som visar på bristen i självrannsakan inom socialdemokratin.

Vidare vägrar man inse sin egen del i vart Trollhättan och Sverige har hamnat, samtidigt som fler människor i Sverige vaknar upp. Man köper inte längre den fasad som Socialdemokraterna och stora delar av etablissemanget försöker måla upp. Verkligheten skär sig alltmer med villfarelsen om invandringens fördelar och det goda mångkulturella samhället. Det stämmer helt enkelt inte och det parti som allra mest hävdat detta, samtidigt som man haft rätt i många förutsägelser, är Sverigedemokraterna. Det är därför vi nu ser Socialdemokraternas fall. Ert politiska projekt misslyckas och det blir alltmer uppenbart.

Lägst arbetslöshet i EU 2020