Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Marko Säävälä / TT
Bild: Marko Säävälä / TT

Vi ska inte ha marknadshyror

Det tror vi även att Vänsterpartiet förstår. Med den misstroendeomröstning som genomfördes av Sveriges riksdag under måndagen den 21 juni så var det Vänsterpartiets val att vi hamnade där vi är nu.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Vi har svårt att förstå vad Vänsterpartiet egentligen vill? Stoppa punkt 44 i Januariavtalet eller avsätta Stefan Löfven?

Vi beklagar att Vänsterpartiet har valt att gå arm i arm med det högerkonservativa blocket för att fälla vår statsminister och den sittande regeringen. De partier som valt att fälla borde nu ta ett stort ansvar för att presentera ett eget alternativ för Sveriges framtid och den väg vi ska gå för som skulle vara bättre än regeringens.

M, SD, KD, V vad är er plan för att bilda en ny regering? Att vi fortfarande är inne i en pandemi innebär också stora påfrestningar på den sittande regeringen. Trycket är stort från hela landet. Det behövs resurser till att vårda sjuka, att ge kämpande personal i omsorg och sjukvård en behövlig semester.

Vi går mot en sommar då vi ska försöka återhämta oss och inte behöva arbeta med en politisk kris som vi känner att vi inte är ansvariga för. Här får Vänsterpartiet tillsammans med de högerkonservativa partierna ta sitt ansvar. Att lägga ert misstag i knät på socialdemokraterna är inte värdigt.

Socialdemokraterna i Lilla Edet står bakom statsminister Stefan Löfven och regeringen.

Annette Fransson, kommunalråd i opposition

Carlos Rebelo Da Silva, gruppledare KF

Madeleine Librén, gruppledare socialnämnden

Martin Rapp, gruppledare bildningsnämnd

Johan Niklasson, gruppledare samhällsnämnden

Bert Åkesson vice ordförande AB Edethus