Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Janerik Henriksson/TT
Bild: Janerik Henriksson/TT

Viktigt att få fatta beslut om sin egen kropp

Replik
Svar på "Dags att införa vaccinationspass på stora evenemang".

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Du uttrycker fascistiska åsikter och när man läser din insändare är det som att förflyttas till nazitiden under 40-talet.

Det är inte svårt att förstå hur de förföljda judarna måste ha känt. För att göra dina åsikter kompletta kanske du också tycker att ovaccinerade ska ha en gul stjärna på bröstet. Det är tråkigt att du har dragits med i covid -hysterin. Vi får höra att vaccinet är så bra, och tror man på det så behöver du ju inte oroa dig.

Det är dock så att många vaccinforskare, som tvärtemot vad vi får veta i mainstream säger att vaccinerna är dåliga. Effekten håller inte länge. De hjälper inte heller mot varianterna. Det är därför man vill ge boosterdoser.

Förmodligen vill det medicinindustriella etablissemanget att du ska fortsätta med dessa doser under många år, och då kommer du verkligen att slå ut ditt naturliga immunförsvar. Det är viktigt att få fatta beslut om sin egen kropp, och fattar man beslutet att inte vaccinera sig ska det inte behöva innebära några inskränkningar i vardagslivet. Vi ska heller inte bortse från alla biverkningar som vaccinerna kan förorsaka.

EU:s läkemedelsmyndighet rapporterade den första augusti 2021 att covid-19-sprutan lett till 826 896 biverkningsfall. I Storbritannien har det registrerats 724 dödsfall av deltavarianten från första februari 2021 fram till den andra augusti. 402 av dessa var fullvaccinerade, medan 79 personer hade fått en injektion. 253 var ovaccinerade.

Det finns bra mediciner mot covid-19, varav Ivermektin anses vara den bästa, och numera får skrivas ut av läkare i Sverige. Den ska tas inom de första tre fyra dagarna för att få effekt. Läkemedlet har misskrediterats å det grövsta, eftersom det konkurrerar med vaccinerna. Från början togs detta läkemedel fram för att bota den tropiska sjukdomen River Blindness, som leder till blindhet och förorsakas av en parasit. Den kan naturligtvis också användas till djur, precis som andra läkemedel för människor, som till exempel antibiotika och kortison.

Kosttillskott är också bra att ta för att förbättra immunförsvaret. Det finns intressanta artiklar i läkartidningen om c-vitamin och d-vitamin 20 april 2020 och 11 maj 2020.

Införandet av vaccinpass handlar inte om människors hälsa. Det är bara första steget i ett kontrollverktyg över människorna. Det är dags att vakna nu. Vi vill väl inte ha det som i till exempel Australien eller Frankrike.

Låt oss få behålla våra fri- och rättigheter!

MKH