Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Det torde vara självklart att ett telefonsamtal upplyser färre än att skriva om det i tidningen, uttrycker skribenten.
Det torde vara självklart att ett telefonsamtal upplyser färre än att skriva om det i tidningen, uttrycker skribenten.

Vill kanske inte föra debatten i öppna medier?

Replik
Svar till Vill ha kontakt, 17 februari.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Det är alltid ett sundhetstecken när beslutsfattare visar att de uppmärksammar kritik. Nu vet jag inte vilka insändare som Paul Åkerlund menar specifikt . Fast det vore till och med bättre om Kommunstyrelsens ordförande berättade om det felaktiga i dessa insändare, då skulle alla läsare kunna bilda sig en uppfattning om graden av felaktighet. Att ta dessa frågor i slutna rum kan aldrig vara bra, en öppen debatt är alltid att föredra.

Misstanken kan annars lätt skapas att Paul Åkerlund inte vill föra debatten i öppna medier. Om frågorna som anses felaktiga har tagits upp på Insändarsidan så kan det i bästa fall vara fler än författaren själv som vill få klarhet i det som Kommunstyrelsens ordförande opponerar sig emot.

Det torde vara självklart att ett telefonsamtal upplyser färre än att skriva om det i tidningen, ett värsta sätt att tolka Paul Åkerlund är att han vill få stopp på Insändare som kritiserar den förda politiken i Trollhättans Stad. Nu tror jag inte att så är fallet, det är nog bara lite desperation då fler och fler börjar få upp ögonen för den dåliga ekonomi som råder i staden, nu erfar etablerade föreningar som exempelvis Trollhättans Jazzförening som enligt uppgift i tidningen att pengarna i Stadens "pluska" sinar, och det är nog inte den enda sammanslutningen som kommer att få vidkännas liknande nedskärningar.

Nog nu!