Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Pasi Hakopuro
Bild: Pasi Hakopuro

Vill tacka Mattias för hans engagemang

I ett reportage i TTELA om att Mattias Ternehäll slutar som politiker står det att det är för familjen, vilket jag kan förstå, men också för att saker ”går för trögt”.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Det blir lätt så när man hoppar av ett etablerat parti och fortsätter som vilde. En ensam politiker kan få det tufft och vi sitter där vi sitter för att vi vill driva förändring. Om man inte ska lyssna på Ternehälls utspel efter valet när han fortfarande var med i ett etablerat parti, för då sitter vi bara där för våra arvoden.

Det väcker frågan; hade vederbörande valt denna väg om han själv hamnat på en arvoderad plats? Personligen tror jag inte det, men det får vi nu aldrig reda på.

Oavsett så vill jag tacka Mattias för sitt engagemang i kommunen. Även om vi långt från ofta såg lika på saker så har jag stor respekt för människor som väljer att engagera sig hellre än sitta vid tangentbordet och gnälla över att allt är skit. För om ni är så mycket bättre själva, gör något åt det som är fel då, sitt inte och gnäll.

Han ville utifrån ditt perspektiv skapa ett bättre samhälle för dess invånare. Lycka till med vad än framtiden har i sitt sköte.

Anonym