Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Bild: Martina Holmberg / TT

Önskar en hundrastgård i Halvorstorp

Det finns många hundar i Halvorstorp, Trollhättan, och den närmsta hund­gården ligger i Storegårdsparken. Den är inte så stor och mycket välbesökt vilket innebär att man kanske inte kan nyttja den när tillfälle ges då alla hundar inte går ihop.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Det finns även en rastgård vid Gröna stigen som är välbesökt, vilket innebär samma problem som ovan. Avståndet till dessa rastgårdar innebär att valpägare i Halvorstorp inte kan använda dessa utan att ta bilen då valpar inte får gå längre sträckor.

Mina två förslag/önskemål om placering i Halvorstorp är:

• I skogen bakom Halvors­torps IP, där det står två fotbollsmål i nuläget som aldrig används. Här finns möjlighet att ha både äng, skog och berg i inhägnaden vilket gynnar hundarna.

• På ängen bredvid lekplatsen mellan Gulsippe­vägen och Törnrosvägen där man också kan inkludera äng, skog och berg i inhägnaden.

Önskemål är att det är en stor inhägnad med ett staket med grind mitt i så man har möjlighet att dela av rastgården. Två hundar kan använda rastgården samtidigt utan att mötas, men har samtidigt möjlighet att öppna grinden emellan och få tillgång till hela inhägnaden.

Bra om det i ena delen finns lite aktivitetshinder såsom i Storegårdsparken. Detta önskemål är skickat till Trollhättans stad. Någon hundägare i Halvors­torp som håller med eller som har ytterligare önskemål om placering och/eller innehåll?

Valpägare