Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Bort med Miljöpartiet

Miljöpartiet vill förbjuda försäljning av bensin i Sverige år 2030 och dessutom straffbeskatta bilisterna ännu mer. Det enda som ska finnas kvar är alla pengar som bilisterna betalar varje år till staten. Det är ju nödvändigt för att försörja dem så att de slipper komma ut i verkligheten.

Hur länge ska de få hålla på med sin lekstuga. Jag har rest en del bland annat i Asien, senast till Sri Lanka. Jag tycker att alla Miljöpartister, speciellt de i Stockholm och regeringen borde skickas dit och ställa sina krav där.

Om de får ordning på miljöskadorna som orsakas av trafiken där så kommer det att göra mer för klimatet i världen än om de stoppar all privatbilism i Sverige, vilket tydligen är deras enda mål. De anser ju själva att de är de enda miljöexperter som finns och att de är värda att lyssna på.

Så de borde verkligen åka dit och kräva att få genomföra sin politik där. Myndigheterna i berörda länder blir väl bara tacksamma att få dit så många experter på miljö. Visserligen är de självutnämnda, men sådana småsaker får inte hindra dem från att åka.

 

Få iväg MP så fort som möjligt