Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

EJ GRATIS. Hur ska man kunna behålla personal när det tas betalt av redan dåligt betald personal när de ska parkera sin bil på Näl? Det undrar signatur "Leffe".

Farliga bilister och snåla politiker

Först till dig som körde om mig den 7 december cirka klockan 07.10 trots möte och att du ska lämna företräde enligt tydligt vägmärke vid utfarten från BB före ambulanscentralen vid Näl.

Totalt livsfarligt, har du fått körkortet i julklapp?

Detta är tyvärr inte ovanligt vid denna avsmalnande plats, där det är tydligt att många inte kan eller helt struntar i regler och uppsatt vägskylt.

Det är lika farligt med alla huvudlösa bilister på Näl som kör iväg med bilar som är totalt igenisade, helt immiga eller med bilar som ser ut som snögubbar med noll sikt. Om ni är så korkade så att ni inte bryr er om er själva, era barn och närstående så vill i alla fall inte jag möta er på vägen. Jag kommer att föreslå polisen att göra kontroller gällande detta.

Men nu till våra politiker. Hur ska ni kunna behålla personal när ni till och med tar betalt av redan dåligt betald personal när de ska parkera sin bil på Näl? Ni har även mage att sätta böteslappar på personalens bilar, skamligt. Men att betala inhyrda läkare mångdubbel lön och även hotellkostnader, det gör ni utan större protest.

Gör en samordnad kampanj över hela landet och sparka ut all inhyrd personal, ta smällen under en tid och använd pengarna till er fasta personal som behöver både bättre löner och villkor.

Leffe