Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Bild: Pontus Lundahl/TT

Fotbollshistoria som folk verkar ha glömt

Replik

Lägg av nu. En blir ju less. Det ständiga tjafset om att FCT inte har en ungdomsverksamhet. När FCT bildades beslutades det att a-lagen i TIF och TFK skulle gå samman och bilda FCT. FCT skulle endast rikta in sig på seniorfotboll för att försöka nå eliten. FCT skulle alltså inte ha någon ungdomsverksamhet. Alltså. Ingen ungdomsverksamhet, utan endast rikta in sig på seniorfotboll för att Trollhättan skulle nå elitfotboll. För att kunna förbereda våra talanger i närområdet valde FCT även att ha ett juniorlag. Ungdomsverksamheten drivs vidare i moderföreningarna TFK och TIF, som båda har fantastiskt fina verksamheter, både på ungdoms- och seniornivå, bra jobbat!

Återigen, FCT skulle alltså inte ha någon ungdomsverksamhet, något som var bestämt sen innan men som en del folk verkar ha glömt av. Dom startade nyligen upp sitt juniorlag på nytt (deras U17-lag), och nu klagas det igen, på att det startas upp en ungdomsverksamhet. Det är otroligt svårt att göra alla glada.

Jag hoppas att den nya satsningen på U-laget i FCT går strålande och att pojkarna får en riktigt rolig och utvecklande tid i FCT, både som spelare och som personer!

Fotbollsfantasten