Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Bild: Fredrik Sandberg/TT

Hur tänker egentligen Miljöpartiet?!

De ska vara ett miljöparti som värnar om miljön, ändå så står dem för mindre effektiva lösningar på klimatfrågan. Att miljön och jordens klimat är dåligt jo det vet vi alla. Miljöpartiet vill dels höja flygskatten, dels höja bensinpriserna så att det blir svindyrt. De vill ha en massa skatter helt enkelt.

För det första, tänk på alla de som bor på landet. Om man höjer bensinskatterna så att de blir svindyrt, då kommer det på landet inte att ha råd. Hur ska dem då ta sig till sitt arbete eller skola med mera? Istället för att lägga massa skatter överallt, och dessutom göra det i ett av världens miljövänligaste länder så måste man göra andra saker.

Istället för att satsa massa pengar på Sverige när dem redan har en väldigt bra miljöpolitik så måste det vara smartare att satsa de pengarna på att hjälpa länder som har en mycket sämre miljöpolitik än vi.

DET kommer göra skillnad! Sverige ska göra sin del, men inte överdrivet mer! Därför ska man investera i att hjälpa andra länder så de får bättre miljö!

Miljövän