Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Bild: Andreas Olsson

Vad har Vänersborg att erbjuda mig?

Replik
Svar på Ska vi låta Regnbågen gå i graven? 13 november. Nej!

Jag läste insändare i TTELA skriven av ”personal på Regnbågen” och instämmer helt med innehållet av de undertecknade. Jag är pensionär som när som helst kan drabbas av motsvarande behov som Regnbågen erbjudit. Vad har Vänersborg att erbjuda mig? Konstigt nog är det ALLTID BESPARINGAR som politiker föreslår då ekonomin inte går ihop. Varför inte kräva omfördelning inom kommun som i slutändan kanske kräver skattehöjning?

Saknar politikerna och ”tjänstehen”, som är utsedda att handlägga dessa ärenden, både empati och medmänsklighet eller saknas kontinuerlig uppföljning och framförhållning med förmåga att istället föreslå tillskott i någon form, till exempel omfördelning/skattehöjning. Är vi äldre inte värda en palliativ vård?

Vänersborgs vision: ”Attraktiv och hållbar i alla delar, hela livet” känns som en politisk maskering med vackra ord – UTAN PRAKTISKT INNEHÅLL. I varje fall då det gäller gäster och personal på Regnbågen. Det är aldrig försent att tänka om – kanske kan den nya kommunledningen göra så!

En som väntar på svar