Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Cecilia Frisk: Friska tankar om att lyssna på läsarna

Oavsett hur och var du tar del av TTELA (papperstidningen, mobilen eller datorn) kommer du att märka att vi nu satsar mer på åsiktsjournalistik.

Det här är en text från TTELA Ledare. Ledarredaktionen är oberoende liberal.

Vår nyanställda politiska ledarskribent Max Eskilsson, som började förra veckan, kommer att fokusera på lokalt viktiga frågor, vilket är speciellt intressant i år då vi går mot ett nytt val till hösten. Vi kommer också att ge plats för fler insändare och debattartiklar – både på sajten och i papperstidningen - för att vara en naturlig och viktig plattform för den lokala debatten.

På ttela.se/åsikt/insändare finns det ett formulär där du kan skriva in din insändare och göra din röst hörd.

På måndag kommer du som läser TTELA i pappret att märka flera skillnader. För dig som får papperstidningen i brevlådan kommer du att ha två delar på frukostbordet istället för en. Då går vi nämligen tillbaka till att sex dagar per vecka köra två delar.

Varför gör vi då detta?

Jo, för att vi vet från åtskilliga läsarsamtal att två delar uppskattas och har saknats sedan detta tyvärr togs bort.

För oss handlar det handlar helt enkelt om lyssna på våra läsare och att göra om och göra rätt!

Som jag har berättat om tidigare har vi också satsat på två nyanställda reportrar – Johanna Lundberg i Vänersborg och Daniel Gustafsson i Trollhättan, som tillsammans med de övriga proffsiga journalisterna på redaktionen ska ge dig som läsare ännu mer lokala nyheter från dessa kommuner, liksom Lilla Edet och Mellerudstrakten.

Tipsa oss gärna om de frågor som du vill att vi ska granska. Mejla [email protected]!

På återhörande!

Cecilia Frisk