AB Eidars situation är ingen överraskning

Allt handlar om tidigare majoritetsstyrets enorma kommunala borgenslån, menar skribenten.

ANNONS
|

Eidar tvingas sälja fastigheter när jätteskuld ska minskas. Det blågröna styrets beslut i Trollhättan, att överväga försäljning av Eidars fastighetsbestånd på cirka en halv miljard ser jag som nödvändig. Den ekonomiska situationen i AB Eidar och Trollhättan är mycket bekymmersamt, och när pengarna inte räcker till för sedvanligt underhåll av Eidars fastighetsbestånd och god service så är försäljningsplanerna inte så förvånande.

Allt handlar om tidigare majoritetsstyrets enorma kommunala borgenslån, som resulterat i att Trollhättan idag är Sveriges mest skuldtyngda kommun. Jag har förtroende för att det blågröna styret med stöd av Sd tar de beslut som är nödvändiga och det bästa för Trollhättan.

ANNONS

Föreningen Ett hem för alla

ordförande Shorsh Ali

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS