Där blev fem stycken olika bilägare oskyldigt drabbade natten mellan 12 och 13 september.
Där blev fem stycken olika bilägare oskyldigt drabbade natten mellan 12 och 13 september.

Ännu en gång har oskyldiga människor drabbats

Bilbränderna har flammat upp i Trollhättans olika bostadsområden. Nu senast på Östra Margaretavägen i Trollhättan, uttrycker signaturen ”Clabbe”.

ANNONS

Nu var det åter dags för den totalt meningslösa skadegörelsen den som drabbar den vanlige medborgaren, som jobbar och får betala för sig i samhället. Bilbränderna har flammat upp i Trollhättans olika bostadsområden. Nu senast på Östra Margaretavägen i Trollhättan.

Där blev fem stycken olika bilägare oskyldigt drabbade natten mellan 12 och 13 september. Bränderna startade som två stycken kraftiga explosioner och när bilarna upptäcktes, så brann det i alla fem bilarna. Detta blir nu bilägarna som får ta tag i att få anlita sina respektive försäkringsbolag, dels ska bilar bärgas, sedan ska försäkringsbolagen säga sitt, och sedan ska bilar eventuellt lagas.

ANNONS

Kvar står den oskyldige bilägaren utan bil att åka till jobb, handla, köra barnen med mera. Får kanske betala både självrisk och eventuell lånebil. Detta är helt oskyldiga människor och det har nu hänt två dagar på raken här i Trollhättan. Jag undrar vad deras föräldrar skulle tycka om de fick betala de utläggen för allt vad detta kostar både brandkåren och bilägarna. Det skulle inte vara så ”gött” för dem.

Jag tror väl inte dessa gangsters läser några insändare men de borde verkligen få stå till svars för detta. Det är ett rent kriminellt otyg att göra skadegörelse på andras ägodelar. Nej skämmas ska ni göra men jag tror bara ni tycker att ni är så coola. Så ni skiter i att ni gör människor ledsna och riktigt förbannade.

Hoppas verkligen ni blir drabbade själva och blir av med något som ni äger och tycker om så ni blir ledsna. Nej detta landet genomgår en stor förändring och den är inte till det bättre. Det blir sämre dag för dag.

Clabbe

LÄS MER:Fem bilar brann på Dannebacken

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS