Gör om bron till en fil i vardera riktning, menar skribenten Kör aldrig bron.
Gör om bron till en fil i vardera riktning, menar skribenten Kör aldrig bron. Bild: Jonas Myrholm

Apropå ”Smällbackabron” – gör om bron till en fil

Det spelar ingen roll hur mycket de sänker hastigheten och sätter upp kameror – folk kör ändå vårdslöst, menar skribenten Kör aldrig bron.

ANNONS

Gör om bron till en fil i vardera riktning. Det fungerade alldeles ypperligt för ett antal år sedan när de reparerade bron. Trafiken flöt lugnt och fint.

Det spelar ingen roll hur mycket de sänker hastigheten och sätter upp kameror – folk kör ändå vårdslöst. Som sagt var, gör om till en fil.

Kör aldrig bron

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS