Är gubbabblarna som borde flyttas till ett babbelrum!

Det är ett evigt gubbabbel, hela dagen på Trollhättans stadsbibliotek. Gubbar som inte förstår att de stör babblar, menar signaturen.

ANNONS

Replik på ”Babbelgubbar på bibblan”.

Det ska vara tyst på bibliotek. Det vet alla i hela världen! Tyvärr är det inte tyst på Trollhättans bibliotek i tidnings, - tidskrift eller datorrum. Det är ett evigt gubbabbel, hela dagen. Gubbar som inte förstår att de stör babblar. Gubbar som inte bryr sig att de stör babblar.

Tyvärr läser inte gubbabblarna insändare och förstår att de stör. Men mest oroväckande är bibblochefens svar på insändaren.

Vi som störs när vi vill läsa i tyst och ro eller koncentrera oss på datorn. Vi måste utstå babblet om vi inte flyttar till bibliotekets tysta avdelning. Vad är det för svar? Borde det inte vara det omvända? Störande babblare hänvisas till babbelrum. Bibliotekarierna bör direkt flytta babblarna.

ANNONS

PS1) Chefen för biblioteket bör ta itu med dagliga babblarna. Det ska vara tyst på bibliotek. Så är det på alla bibliotek i hela världen.

PS2) Folkets huschefen, eller dess ordförande bör ta bibblochefen i kragen och få tyst på bibblobabbel, så jag kan läsa i lugn och ro!

Bibliotek måste bli enda tysta zonen

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS