Arena Vänersborgs elkostnader eller litteratur till skolan?

En lågstadielärare berättar att på hens arbetsplats tvingas välja mellan att köpa litteratur till antingen svenska eller matematik, menar signaturen.

ANNONS
|

Jag vet inte hur många elever som gå på Vänersborgs kommuns grundskolor. Vi kan emellertid anta att det är betydligt fler än antalet personer som är aktiva i inom bandyn.

Föreningsliv och idrott är en viktigt del i samhället, framförallt för barn och unga men skolan är ännu viktigare. Häromdagen hörde jag en lågstadielärare berätta om att man på hens arbetsplats tvingas välja mellan att köpa litteratur till antingen svenska eller matematik. Budgeten räcker helt enkelt inte till båda ämnen.

Här skulle man gärna vilja att en av våra folkvalda ger en motivering kring hur man prioriterar arenans saftiga elräkningar före elevernas litteratur.

ANNONS

Ambek

LÄS MER:En melodifestival kan aldrig rädda arenans ekonomi

LÄS MER:Fler evenemang på Arena Vänersborg, tack!

LÄS MER:Hur gör man för att fylla arenan?

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS