Att framföra detta är som att svära i kyrkan!

Vill påstå att de i styrande befattning inte har den blekaste aning om hur det ser ut och hur verksamheterna fungerar, menar signaturen.

ANNONS
|

Replik på ”Bregott eller kemisk smörja på mammas smörgås?”.

Följer med stort intresse debatten, bland annat om maten till de äldre, inom den kommunala verksamheten. Vill påstå att de i styrande befattning inte har den blekaste aning om hur det ser ut och hur verksamheterna fungerar. De äldre ses som staplar och diagram, inte som människor med sin livshistoria. De är bara kostnader. Många chefer har ingen som helst kunskap om äldrevård eller är intresserade av att verksamheten ger en god vård- och omvårdnad. Största delen av deras tid går åt att gå på möten. Ofantligt många möten.

ANNONS

Tyvärr måste jag säga att många inom vården hamnar under kategorierna, outbildade, kan det svenska språket dåligt samt är ointresserade. Att framföra detta är som att svära i kyrkan. Många vet men ingen vill lyssna. Sopa jobbiga saker under mattan är en lösning som pågått länge, tyvärr. Många chefer men ingen vågar ta tag i problemen!

Det finns många duktiga undersköterskor och legitimerade sjuksköterskor. Lyft fram dem! Låt de äldre bli delaktiga! De äldre har rätt till en värdig vård och respektfullt bemötande av alla.

Kommuninvånare tillika kommunanställd

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS