Enligt min erfarenhet är det en kompetent veterinär och själv skulle jag aldrig vilja ha narkos för att ta tandsten varken på mig själv eller mitt djur, menar signaturen.
Enligt min erfarenhet är det en kompetent veterinär och själv skulle jag aldrig vilja ha narkos för att ta tandsten varken på mig själv eller mitt djur, menar signaturen. Bild: Ingvar Karmhed / SvD / TT

Bedövning är tillräckligt vid borttagning av tandsten

Enligt min erfarenhet är det en kompetent veterinär och själv skulle jag aldrig vilja ha narkos för att ta tandsten varken på mig själv eller mitt djur, menar signaturen.

ANNONS

Replik på ”Våra katter har blivit bra behandlade och bemötta”.

Håller helt med om att det är helt vansinnigt att dra in legitimationen för veterinären som tar bort tandsten. Han är enligt min erfarenhet en mycket kompetent veterinär och själv skulle jag aldrig vilja ha narkos för att ta tandsten varken på mig själv eller mitt djur. Sedering och bedövning är fullt tillräckligt och mycket mindre riskfyllt. Jag vill minnas att den hund det stod om i tidningen som han behandlat, var gammal och senare gick till en annan veterinär som sövde den och att den då dog under narkosen.

ANNONS

Om det inte ligger något annat bakom än detta så tycker jag det är helt vansinnigt av Jordbruksverket att agera på detta sätt efter en massa skitprat. Jättetråkigt, hoppas de ändrar sig och att Göran överklagar. Håller tummarna för veterinären så att vi även i fortsättningen kan gå till denne.

BS

LÄS MER:Misstanken om djurplågeri: Lät hunden självdö

LÄS MER:Narkos är inte helt riskfritt

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS