Bilbingo med Vänersborgs HC, lotter, bingobrickor, bingoutrop
Båtägare som vill fika i sina båtar och båtturister/husbilar på besök slipper genomlida gapandet i fyra timmar, en till två dagar per vecka, menar signaturen. Bild: Pasi Hakopuro

Bilbingons ljudterror på Sanden är äntligen över

Alla boende runt Sanden, hotell- och restaurangbesökare. Båtägare som vill fika i sina båtar och båtturister/husbilar på besök slipper genomlida gapandet, menar signaturen.

ANNONS
|

Tyst på Sanden i sommar i Vänersborg. Vi är nog 10 000-tals som jublar. Hipp hipp hurra! Alla boende runt Sanden, hotell- och restaurangbesökare. Båtägare som vill fika i sina båtar och båtturister/husbilar på besök slipper genomlida gapandet i fyra timmar, en till två dagar per vecka.

Detta med gigantiska bilbingohögtalare som hörs ända upp till Ursand. B1, Bertil etta – en ljudterror som äntligen är över. Hade ett företag fört så mycket oväsen skulle vite utdömts.

PS. Varför har 40-talisterna i sina Volvo inte kunna haft bilbingon ute i skogen på nån fotbollsplan. Men då protesterade väl Mp (myggpartiet).

ANNONS

Varför har inte bilbingoljudet sänts via AM-radion som görs på alla drive-inbio i USA sedan urminnes tider, om inte ännu längre tillbaks.

Bilbingoterrorn äntligen tystad

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS