Näl , NU-sjukvården , Norra Älvsborgs länssjukhus , huvudentré , apoteket

Blev tvungna omorganisera njurmottagningen i all hast

Nu pågår ett intensivt arbete av läkare och sjuksköterskor som har lång erfarenhet inom njurmedicin för att vi även fortsättningsvis ska kunna erbjuda vård med hög kvalitet, uttrycker Monica Olsson, verksamhetschef för specialistmedicin i NU-sjukvården, där njurmedicin ingår.

ANNONS

Replik på ”Varför nedmontering av njurmottagningen på Näl?”.

Roligt att höra att du varit så nöjd med din uppföljning på njurmottagningen. Vi blev tvungna att omorganisera verksamheten ganska hastigt då några av våra medarbetare valde att lämna vår organisation.

Nu pågår ett intensivt arbete av läkare och sjuksköterskor som har lång erfarenhet inom njurmedicin för att vi även fortsättningsvis ska kunna erbjuda vård med hög kvalitet, tillgänglighet och ge ett bra bemötande till dig och andra patienter med njursjukdom. Jag vill också gärna påminna om att den som har synpunkter på verksamheten alltid är välkommen att kontakta patientvägledare, via sjukhusets växel: 010-435 00 00.

ANNONS

Monica Olsson

Verksamhetschef för specialistmedicin i NU-sjukvården, där njurmedicin ingår

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS