Läser även att över hälften av invånarna på Kronogården också röstar på (s), samtidigt som stadsdelen präglas av arbetslöshet, utanförskap och kriminalitet, menar signaturen.
Läser även att över hälften av invånarna på Kronogården också röstar på (s), samtidigt som stadsdelen präglas av arbetslöshet, utanförskap och kriminalitet, menar signaturen. Bild: Andreas Olsson

Blir förbannad över att S ger bort över 20 skattemiljoner

Läser även att över hälften av invånarna på Kronogården också röstar på (s), samtidigt som stadsdelen präglas av arbetslöshet, utanförskap och kriminalitet, menar signaturen.

ANNONS

Det är nästintill ”strokevarning” när man läser TTELA i dessa valtider. Avslöjande efter avslöjande kablas ut till samhällsintresserade läsare. Man blir heligt förbannad att läsa om socialdemokraterna i Trollhättan som ger bort över 20 miljoner av skattebetalarnas pengar till föreningar på Kronogården med abstrakta verksamheter, samtidigt läser man att över hälften av invånarna på Kronogården också röstar på (s), samtidigt som stadsdelen präglas av arbetslöshet, utanförskap och kriminalitet.

Många förstår den generösa agendan och förstår varför. Socialdemokraterna varken vill eller vågar ta tag ordentligt i de bakåtsträvande problemen i stadsdelen. Det skulle äventyra röstunderlaget markant. Samtidigt lever Trollhätteborna ekonomiskt farligt, då Trollhättans stad är en av det högst skuldsatta i hela Sverige, per invånare räknat, något som kommer ge konsekvenser i form av skattehöjningar i framöver.

ANNONS

Tidigare hade vi historiskt låga räntor, utan motsvarighet i modern tid och endast naiva trodde att det alltid kommer att vara så. Kommande räntelägen kommer att sätta Trollhättan i en mycket svår och ekonomisk situation. Trollhättan har också en av Sveriges högsta arbetslöshet och stora sociala utgifter.

Alla dessa faktorer gör att Trollhättan är i en mycket utsatt situation ekonomiskt. Så en röst på (M) i Trollhättan är mer än viktig 2022, innan problemen genererar ett samhälle likt Hammarkullen och Hjällbo där en och samma klan styr med järnhand.

Thomas

ANNONS