Böcker , bibliotek , bokhyllor
Dessa veckor arbetar jag och många andra under dessa öppettider, och har inte möjlighet att lämna jobbet, uttrycker signaturen ”Lässugen”. (arkivbild) Bild: STEFAN BENNHAGE

Blir inget mer läsande för mig under hela sommaren

Under veckorna 26-32 har nämligen Lilla Edets bibliotek enbart öppet mellan måndag till fredag kl. 10-16 och då jobbar jag, uttrycker signaturen ”Lässugen”.

ANNONS
|

Jag har på senare tid börjat att låna böcker att läsa på biblioteket, men nu under sommaren så har det behövt bli ett stopp. Under veckorna 26-32 har nämligen Lilla Edets bibliotek enbart öppet mellan måndag till fredag kl. 10-16 och lättöppet kl.8-10.

Dessa veckor arbetar jag och många andra under dessa öppettider, och har inte möjlighet att lämna jobbet för att lämna in böcker. Och inte heller har jag möjlighet till att åka till Lödöse bara för att de har lite mer lättöppet.

Det är trist att behöva avstå från att låna böcker men vad ska man göra när de inte längre har något inlämningslåda vid entrén.

ANNONS

Lässugen

Redaktionens anmärkning: Lilla Edets bibliotek, lättöppet 08-10 de dagar då biblioteket är öppet. Biblioteket är tillgängligt och du kan låna eller återlämna i automaten. Men du kan inte använda dator, skriva ut, kopiera eller få hjälp av personal.

ANNONS