En kommun ska leva, inte bara idag, utan också imorgon och framåt, men gång på gång så väljer man att fatta kortsiktiga och dumdristiga beslut, menar signaturen.
En kommun ska leva, inte bara idag, utan också imorgon och framåt, men gång på gång så väljer man att fatta kortsiktiga och dumdristiga beslut, menar signaturen. Bild: Andreas Olsson

Blir så otroligt besviken om Hallevibadet läggs ner

En kommun ska leva, inte bara idag, utan också imorgon och framåt, men gång på gång så väljer man att fatta kortsiktiga och dumdristiga beslut, menar signaturen.

ANNONS

Jag är otroligt besviken, men inte förvånad över att man återigen vänder oss kommuninvånare ryggen när man fattar beslut som det kring Hallevibadet i Vargön. En kommun ska leva, inte bara idag, utan också imorgon och framåt, men gång på gång så väljer man att fatta kortsiktiga och dumdristiga beslut som saknar all rim och reson. Det gör mig provocerad!

Ni folkvalda kommunpolitiker, ni ska förvalta vår kommun under den här mandatperioden, ni bär ansvaret för att få vår kommun att leva, men det ni bedriver är eutanasi (”dödshjälp” redaktionens anmärkning) på eget bevåg utan att någon önskat det.

Det är upp till våra folkvalda kommunpolitiker att förvalta det förtroende vi ger dem att fatta beslut som är långsiktiga och som bidrar till att stärka vår kommun och gör den till en attraktiv och levande kommun för alla våra kommuninvånare. Vi behöver fler - inte färre förutsättningar för en aktiv fritid, tillgång till platser för rekreation, avkoppling, träning och hälsa. Vi behöver fler samlingsplatser där människor kan mötas och utvecklas - i hela kommunen.

ANNONS

Det gäller såklart att bygga fler simhallar, men också för andra former av platser för en aktiv fritid såsom gymnastikhallar eller träningsanläggningar, såväl som utegym, parker och lekplatser. För att växa behöver vi möjligheten att utöva en aktiv fritid, ta del av kulturupplevelser, ha nära till bibliotek och andra mötesplatser. Sluta att strypa syretillförseln för den attraktiva kommun som jag vet att vi kan vara. Nej, ni kommunpolitiker i Vänersborgs kommun, ni måste kunna bättre. Ni måste!

Besviken

LÄS MER:Förslaget: Hallevibadet läggs ner – simklubben rasar

LÄS MER:Flera förslag om var det nya badhuset ska byggas

LÄS MER:De vill ta över driften av Hallevibadet

LÄS MER: Många berörs om verksamheten upphör

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS