Borde uppfostra killarna att vara snälla mot tjejer

Vi mår inte bättre av att höra att vi är dåliga hela tiden, menar signaturen ”Alva 13 år”.

ANNONS

Jag är riktigt frustrerad över en sak. Jag tränar med ett tjejlag i fotboll. I just vårt lag spelar vi i min ålder och yngre, medan vi alltid möter min ålder och äldre. Det leder till att vi ofta inte vinner. Vi brukar kanske förlora 2-1. När jag och mina kompisar går till skolan nästa dag brukar alltid killarna i klassen säga att vi inte är bra eftersom vi ofta förlorar.

Ingen vet att vi är yngre än de vi spelar mot, de måste lära sig hela historien. Sen har jag själv hört att killarna som tittar på matchen säger att vi är dåliga. Vi får höra det hela tiden. Och jag vet inte, men killarna kanske tror att vi vinner av att de är taskiga mot oss? Jag tycker att man borde uppfostra killar att vara snälla mot tjejer.

ANNONS

Vi tjejer är redan förtryckta i dagens samhälle, men det borde ändras! Killarna får såklart tycka vad de vill, men håll det inom er. Vi mår inte bättre av att höra att vi är dåliga hela tiden. Om du inte har nåt snällt att säga, så säg inget alls!

Alva 13 år

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS