Drottninggatan Vänersborg
Ni har en fantastisk förmåga att ständigt förnya den yttre miljön i vår kommun till glädje för oss alla, menar signaturen. Bild: Privat

Cyklar trafiksäkert på blomstrande väg!

Ni har en fantastisk förmåga att ständigt förnya den yttre miljön i vår kommun till glädje för oss alla, menar signaturen.

ANNONS

Tack till Vänersborgs kommun! Vilken fin gång- och cykelväg ni ordnat utefter Drottninggatan i Vänersborg och så vackert det blivit med den intilliggande blomsterrabatten. Ni har en fantastisk förmåga att ständigt förnya den yttre miljön i vår kommun till glädje för oss alla som sätter värde på den blomstertid som nu kommer.

Cyklar nästan varje dag på den trafiksäkra cykelbanan och så bra att den nu är separerad från biltrafiken. Minns med fasa hur det var tidigare. Tack än en gång.

Svensson

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS