Bilbingo på Sanden i Vänersborg
Ett oljud som hörs ända till Ursand i fyra (4) timmar varje onsdag, menar signaturen. Bild: Christina Blom

Då var det dags för ljudterror av bilbingon på Sanden - igen

Ett oljud som hörs ända till Ursand i fyra (4) timmar varje onsdag, menar signaturen.

ANNONS

Varför kan inte stadens myndigheter stoppa bilbingoljudterrorn på Sanden i Vänersborg som nu ska terrorisera folk i tre (3) månader igen, hela sommaren – en gång för alla! Ett oljud som hörs ända till Ursand i fyra (4) timmar varje onsdag.

Ett företag med samma oväsen hade med vite på 100 000-tals kronor blivit ålagda ha tyst, men miljöpartisterna i stadskontoret beviljar och är verklighetsfrånvarande, som vanligt till befolkningens vansinne!

Det sägs att få protesterar. De förstår inte att svenskar inte vågar säga nåt. Vi som protesterar årligen har många bakom oss. Vi är trötta på bingogap i stora högtalare som hörs till Ursand – B1, ”bertil etta”.

ANNONS

På 50-talet i USA på dess bilbiografer så lyssnade de på ljudet i AM-bandet. Ingen stördes. Men de vägrar köra ut bilbingobabblet i de feta volvoägarnas radios AM-band. Varför? Vilka störs? Jo, alla kringboende, restaurangbesökare, turister i husbilar och båtar. Båtägare som vill fika i sina båtar. Det går inte.

B1, ”Bertil etta” ska dåna över centrala staden, störa alla i evighet, amen. Otroligt.

AM-band i bilbingo- som 50-tal

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS