GÖTEBORG 051119 Den svenska journalisten, Dawit Isaak som är fängslad  Eritrea sedan 2001. Originalfoto Kalle Ahlsén. Foto Kalle Ahlsén / SCANPIX / Kod 200
Varför friges han inte? Det är omänskligt av Eritreas ansvariga att inte frige honom från fängelse, menar skribenten. Bild: KALLE AHLSÉN

Dawit Isaak dyker ändå upp i mitt huvud då och då!

Varför friges han inte? Det är omänskligt av Eritreas ansvariga att inte frige honom från fängelse, menar skribenten.

ANNONS
|

Varför tar inte representanter för Sveriges regering kontakt med Eritreas regering och meddelar att de kommer till Eritrea och tar med Dawit Isaak hem till Sverige?

I så många år har jag tänkt på och glömt av Dawit men ändå dyker han upp i mitt huvud då och då. Varför friges han inte? Det är omänskligt av Eritreas ansvariga att inte frige honom från fängelse.

Finns han inte längre? Då ska Eritreas ansvariga säga detta och ta ansvar för det och varför det blev så till Dawits familj. Nu – inte en dag till!

Lars John Nordling

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS