rollator äldre man
När man kom till Blåsut visste inte mannen var han bodde och Noel fick då, via mannens telefon tag på hans dotter, uttrycker signaturen. Bild: Kristina Lindahl

Den äldre mannen fick fin hjälp av vårt barnbarn Noel

Noel stannade all trafik och hjälpte mannen med rullatorn under räcket och in i bilen, uttrycker signaturen Stolta morföräldrar.

ANNONS
|

När Noel Johansson skulle åka från jobbet och hem till Blåsut i Vänersborg en sen kväll gick en äldre man sakta med sin rullator över Dalbobron. Noel stannade och frågade vart han skulle och fick svaret hem. Noel stannade all trafik och hjälpte mannen med rullatorn under räcket och in i bilen. Bagageluckan fick vara öppen för att rullatorn skulle få plats.

När man kom till Blåsut visste inte mannen var han bodde och Noel fick då, via mannens telefon tag på hans dotter. Det visade sig att han hade bott på Blåsut för länge sedan, men nu bodde i stan. Då hon hade covid kunde hon inte ta hand om honom utan bad Noel ringa till hemhjälpen.

ANNONS

Han ringde hemhjälpen och körde mannen till hans adress dit så småningom hemhjälpen kom. Dottern har sedan varit i kontakt med Noel och har tackat för att han räddade honom.

Stolta morföräldrar

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS