Det är inte köttätare som minskar Amazonas regnskogar

Du har inte läst mitt svar till dig eller fattar du tyvärr ingenting vad jag skriver? menar signaturen.

ANNONS
|

Replik på ”Kraften” i kraftfoder är soja som används i köttproduktion”.

Du skriver citat ”Om folk ändå kunde hålla sig till fakta när de skriver sina inlägg, men lever tyvärr i vetenskapsförnekande och faktaresistenta tider tråkigt nog för Amazonas regnskog”.

Du har inte läst mitt svar till dig eller fattar du tyvärr ingenting vad jag skriver? Vad är det som minskar Amazonas regnskogar?

Jo, det är inte köttätare utan det är omläggning av Amazonas urskog till odlingsbar mark genom frivilligt genomförda bränder och avverkning av urskogen utan återbeskogning för att få odlingsbar mark för odling av spannmål och sojaodlingar.

Amazonas urskogar är fortfarande världens största Co2 sänkare och binder fortfarande Co2 och världens lunga, men den minskar i oroväckande grad genom minskade växande skogsarealer på grund av ökande omläggning till jordbruksmark och ökande krav från urbefolkningen av odlingsbar mark för odling av spannmål och sojaodling.

ANNONS

Tycker att du borde läsa på bättre och ta in fakta av svaren du får, innan du skriver svar på dina osanna och oriktiga svar på min insändare.

Förresten vore det intressant att höra, vilket socialistiskt land i världen är bäst på att efterleva din vegankultur?

Demokrat

ANNONS