Det är vi som betalar IPCC:s falska larm

Alf Joakim Persson [AJP] och Lars Magnusson [LM] replikerar mot mina ord om klimatbluffen, men invänder inte alls mot min redovisning av klimatpanelen IPCC:s falska larm. Verkligheten har blivit den rakt motsatta.

ANNONS

LM undrar om IPCC ”är köpta” och vilka som betalar. Det hemska svaret är ”JA, det är du och jag som betalar”. Isabella Lövin har sänt 8 miljarder kronor till Green Climate Fund, GCF, som planeras till 100 miljarder dollar om året.

IPCC består av FN:s 196 nationer, och är alltså helpolitisk. Majoriteten utgörs av världens diktaturer där såväl korruption som nepotism är vanliga. De har alltså en muta på tusen miljarder kronor framför sig, ifall de kan lura på omvärlden tron att koldioxid styr klimatet, googla (röda tråd nwo)

IPCC förklarar öppet att klimatpolitiken ska ”omfördela världens resurser”: Införa en global planekonomi, en ny världsordning, New World Order, NWO. Därför skräms de ständigt med nya larm.

ANNONS

Vi ser att solen nu aviserar kallare klimat. (svt solstrålningen 1801)

Sture Åström, nätverket KLIMATSANS

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS