Du har nu blivit en tjuv!

Till dig som plockade upp och tog en svart Samsung Galaxy S7 den 22 maj, vid klockan 16.15. Den mobilen tillhör min autistiske son, han var så rädd när han hade tappat den att han inte vågade komma hem, han trodde att jag skulle skälla på honom. Den som förtjänar en utskällning är du som tog den och behöll den!

ANNONS

Var vänlig och lämna den till polisen är du snäll. Sista platsen som Google registrerade var utanför HSB närmast Tempo Möllan och automaten.

Mobilen tappades på Lundqvistsidan, vid hållplatsen, kvarteret Vårdaren. Du stängde ju av mobilen i stället för att ringa mig eller hans pappa som är med i kontaktlistan. Du tänker alltså behålla den, eller?

Min son behöver sin mobil i skolan med mera. Simkortet är låst, Google-kontot är låst, mobilen är spärrad i Sverige och i utlandet hos Comviq och övriga mobilabonnemangsleverantörer. Den är för dig totalt värdelös med andra ord. Den är även anmäld stulen.

Du har nu blivit en tjuv om du inte är ärlig nog att lämna ifrån dig mobilen till polisen så att min son får den åter – tack på förhand.

ANNONS

Besviken på medmänniskor

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS