Gränserna har tydligen förflyttats i snabb takt när det kommer till vad våra öron, och sinnesro, ska uthärda menar signaturen Nina Bruit.
Gränserna har tydligen förflyttats i snabb takt när det kommer till vad våra öron, och sinnesro, ska uthärda menar signaturen Nina Bruit. Bild: Jerry Lövberg

En gång var Trollhättans bibliotek ett tyst vattenhål

Gränserna har tydligen förflyttats i snabb takt när det kommer till vad våra öron, och sinnesro, ska uthärda menar signaturen Nina Bruit.

ANNONS

Barn och gubbar har på stadsbiblioteket tagit en närmast orkestral roll i olika tonarter - fast utan njutbara konnotationer (= andrahandsbetydelser) till valfritt klassiskt verk.

En gång var detta bibliotek ett vattenhål för tyst, eller åtminstone lågmäld, litterär återhämtning. Gränserna har tydligen förflyttats i snabb takt när det kommer till vad våra öron, och sinnesro, ska uthärda.

Personalen gör ett utmärkt arbete när det kommer till detta offentliga rums tillhörande uppgifter, men verkar ha för lite kraft för att hyssja de skrålande.

Nina Bruit

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS