Jag åkte dit klockan 20.00 något tvivlande med tanke på de insändare som varit publicerade i TTELA, uttrycker Bert Rydell.
Jag åkte dit klockan 20.00 något tvivlande med tanke på de insändare som varit publicerade i TTELA, uttrycker Bert Rydell. Bild: Claudio Bresciani/TT

En timme och elva stygn senare kunde jag åka hem

Den 22 februari besökte jag Trollhättan Jourcentral på Källstorp för omplåstring efter en olyckshändelse, berättar Bert Rydell.

ANNONS
|

Efter ett olycksfall i hemmet i på torsdagskvällen den 22 februari besökte jag Trollhättan Jourcentral på Källstorp för omplåstring. Jag åkte dit klockan 20.00 något tvivlande med tanke på de insändare som varit publicerade i TTELA.

Jag blev bemött på ett vänligt och proffsigt sätt. En timme och elva stygn senare åkte en mycket nöjd patient hem igen. Tack Agnieszka och Anna för ett bra jobb och trevligt samtal under "syjuntan".

Även återbesöket på lördagen var mycket bra. Stort tack till alla inblandade!

Bert Rydell

LÄS MER:Sjuk fick jag vänta ute i snöstorm – vem är jouren till för?

LÄS MER:Trollhättans jourcentral får vass kritik av vårdsökande

LÄS MER:Barnbarnet fick sitta utanför Trollhättan jourcentral och vänta?

LÄS MER:Riktar stark kritik mot Trollhättan jourcentral

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS