Kungsgatan , allén , centrala Trollhättan , solpaneler , solceller , Folkets hus
Så jag tar farväl och stora tårar rullar på min kind, nu är det slut på gamla tider, nu går allén i himlen in, uttrycker Monica Tenberg, SD Trollhättan. Bild: STEFAN BENNHAGE

Farväl vår vackra gamla Lindallé i Trollhättan

Nu är det slut på gamla tider, nu är det färdigt inom kort. Nu ska hela rasket rivas, nu ska hela rasket bort, uttrycker Monica Tenberg, Sverigedemokraterna Trollhättan.

ANNONS

Vi Sverigedemokrater har sen länge stridit för att vår vackra allé ska bevaras, men tyvärr lyckades vi inte med det. 4 september 2023 blev Lindalléns ödesdag.

Nu är det slut på gamla tider, nu är det färdigt inom kort. Nu ska hela rasket rivas, nu ska hela rasket bort. Så jag tar farväl och stora tårar rullar på min kind, nu är det slut på gamla tider, nu går allén i himlen in.

Sverigedemokraterna Trollhättan tackar för all härlig grönska, svalka och skugga du vackra Lindallé har gett oss och Trollhätteborna under mer än 100 år (planterad år 1911). Vi kommer att sakna dig.

ANNONS

Monica Tenberg

Sverigedemokraterna Trollhättan 4 september 2023

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS