Fick mest se festande valarbetare

Sedan början av 60-talet har jag följt "public service" valvakor i tv, men aldrig varit med om en så dåligt producerad valvaka som söndagens.

ANNONS
|

De ansvariga för programmet tycktes tro att tittarna var mer intresserade av att se hur delvis onyktra valarbetare festade än de intervjuer som sändes. Uppe i vänstra hörnet av tv-rutan fick man se en eftervalsintervju med Jonas Sjöstedt medan större delen av tv-rutan upptogs av Sara Skyttedal som korkade upp champagne.

På det viset fortsatte sedan valvakan, producerad av ett team som knappast intresserade sig för politik utan fastmer för glada festbilder. Det är bara att hoppas på skärpning till 2022 års riksdagsval. Tittarna och intervjuobjekten är värda odelad uppmärksamhet vid en så viktig händelse som ett val.

Klagomuren!

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS