Grön julmat, vegetarisk, vegansk, jul, mat, recept, grönsaker, svartkål, sallad Nöt- och svamplimpa med grönkålschips och äpple- och lingonkompott
En vegansk jul erbjuder ett smakrikt och variationsrikt festbord med läckra grönsaksrätter, proteinrika alternativ och fantastiska köttsubstitut, menar Erik Liljenberg.

Fira en djurvänlig jul i år

En vegansk jul är ett positivt steg för vår hälsa, djurens välbefinnande och vår planets framtid, menar Erik Liljenberg.

ANNONS
|

Att välja en vegansk jul är inte bara gott för hälsan utan även för miljön. Genom att skippa animaliska produkter minskar vi vår påverkan på klimatet och visar respekt för alla varelser på jorden.

En vegansk jul erbjuder ett smakrikt och variationsrikt festbord med läckra grönsaksrätter, proteinrika alternativ och fantastiska köttsubstitut. Det är ett tillfälle att utforska nya smaker och samtidigt minska trycket på miljön.

Genom att avstå från kött och mejeriprodukter visar vi också medkänsla för djur och stödjer en mer etisk livsstil. Genom att göra medvetna val under högtiden sänder vi en stark signal om våra värderingar och vårt engagemang för en hållbar framtid.

ANNONS

Låt årets jul bli en tid för att sprida glädje, smak och medvetenhet. En vegansk jul är ett positivt steg för vår hälsa, djurens välbefinnande och vår planets framtid.

Erik Liljenberg

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS