Fler vuxna på skolgården istället för gratis frukost

Fler assistenter, fler vuxna på skolgården för att förhindra mobbning och så vidare, menar signaturen.

ANNONS

Replik på ”Vi kräver att Trollhättans kommun inför gratis skolfrukost”.

Tror du på fullaste allvar att det blir lugnare i skolan om frukost serveras? Skulle inte tro det. Det behövs flera vuxna, pedagoger för de som har det svårt. Fler assistenter, fler vuxna på skolgården för att förhindra mobbning och så vidare. Det är ni som urholkat skolan och har dragit in på allt det.

Sedan skriver du om jämlikhet. Sjuka och handikappade fick sämre förutsättningar under er tid. LSS urholkades med neddragning på assistans och hjälpmedel. Så den bilden av Trollhättan klingar tyvärr falskt – då som nu.

ANNONS

Trollhättebo som blivit drabbad

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS