Förskolebarnens affischer fick inte vara ifred

Det var ett fint initiativ som förskolan "Äventyret" gjorde på Karlstorpsvägen när de satte upp sitt Pride-konstverk.

ANNONS

Men dessvärre fick affischerna inte sitta uppe särskilt länge. Redan efter några dagar låg de nedrivna och trasiga på trottoaren. Idag är det, sex dagar efter uppsättandet, tack och lov, städat.

När vi ändå är inne på kapitlet "städning":

Vi, närboende och säkert andra passerande, hoppas personal och barn också funderar på om det inte vore idé att ta bort de vindpinade och solblekta tygtrasor, som i tvåsiffriga tal "pryder" staketet?

De har säkert hängt där i över ett år och tillför definitivt inget skönhetsvärde. Eller finns det en pedagogisk anledning, för oss äldre svårförstådd?

Dessutom vore det väl pedagogiskt bra om barnen städar undan kringströdda leksaker, slängda  ritpapper, brädstumpar etcetera från gräsmattan, vid dagens slut?

ANNONS

Det finns säkert ett avsnitt i läroplanen att sådan aktivitet både är önskvärd och fostrande?

Boende i närområdet

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS