Tror inte att våra kommunpolitiker förstår faran av en svår allergisk reaktion som kan innebära fara för vårt liv då halsen svullnar igen, menar signaturen.
Tror inte att våra kommunpolitiker förstår faran av en svår allergisk reaktion som kan innebära fara för vårt liv då halsen svullnar igen, menar signaturen. Bild: Pontus Lundahl/TT

Förstår ni politiker vad det innebär med pälsdjur på boende?

Tror inte att våra kommunpolitiker förstår faran av en svår allergisk reaktion som kan innebära fara för vårt liv då halsen svullnar igen, menar signaturen.

ANNONS
|

Läser med rädsla om nya Landbogården i Åsaka och hur det ska byggas. Att man nu ska bygga ett äldreboende, som husdjur får tas med och personalen kommer att hjälpa det boende med skötsel av djuren på alla sätt. Ja allt vad det innebär med rastning, matning med mera.

Förstår ni politiker vad detta innebär för oss alla med allergi, även anhöriga med pälsdjursallergi som ej kommer att kunna hälsa på sina föräldrar på Landbogården. Även om ni gör en egen byggnad för de med husdjur så kan inte personal gå från det boendet och ställa upp vid behov för oss andra då man har husdjurens hår och hudflagor från djuren som vi allergiker kan reagera mycket kraftigt på.

ANNONS

Detta påverkar också personal med pälsdjursallergi som inte kan söka jobb där eller måste säga upp sin tjänst efter att troget kommit till jobbet. Tror inte att våra kommunpolitiker förstår faran av en svår allergisk reaktion som kan innebära fara för vårt liv då halsen svullnar igen och man får ta allt i medicinväg. Till sist får man ringa 112 efter ambulans och hoppas att de kan rädda oss, likadant för vissa astmatiker som kan dö av ett svårt astma anfall.

Nu är vi utestängda från vårt nära boende, där vi känner oss hemma. Utestängda från Oden Gallerian, hänvisade till Överby, för alla ärenden. Detta bryter mot diskrimineringslagen (2008:567) denna lag är till ändamål att motivera diskriminering och på andra sätt främja lika rättigheter för oss med olika sjukdomar.

Menar ni kommunpolitiker att ni inte bryr er om drygt 30 procent av befolkningen? Har du/ni några funderingar på att bygga nytt för oss alla allergiker och vi andra med lungproblem. Min förtidsröstning,kommer att ändras på valdagen. Sossar i generationer kommer tyvärr inte detta valår få mina släktingars röster.

Före detta röd Saabare

ANNONS