Dalsland Centrum i Mellerud
Vi tar reda på så mycket fakta som möjligt och bildar tillsammans det som är den gemensamma socialdemokratiska linjen, menar debattörer. Bild: STEFAN BENNHAGE

Gör din röst hörd i Mellerud!

Vi startade ett systematiskt arbete redan under 2019 och hela tiden blir vi fler och fler som möts, talar om våra hjärtefrågor, uttrycker debattörerna.

ANNONS
|

Känner du dig bekväm, glad och positiv på jobbet, fritiden, med familjen, barnen och barnbarnen?

Vi Socialdemokrater vill verkligen att du ska få känna så. När vi möts av tuffa tider, minskade resurser och att de som bestämmer verkar helt oförstående för våra tankar om en bättre vardag, ja då behövs det verkligen olika föreningar som ger oss kraft att fortsätta kämpa för det vi tror på.

Socialdemokraterna i Melleruds kommun försöker att ta vara på allas engagemang för ett bättre Mellerud. Vi startade ett systematiskt arbete redan under 2019 och hela tiden blir vi fler och fler som möts, talar om våra hjärtefrågor, tar reda på så mycket fakta som möjligt och bildar tillsammans det som är den gemensamma socialdemokratiska linjen. Det handlar om många angelägna frågor som rör alla som bor inom Melleruds kommun.

ANNONS

2021- 2022 utbildade vi alla våra kandidater till fullmäktigelistan och tog fram vår egen politik för förskola, skola, äldreomsorg och andra av kommunens viktiga uppgifter.

Efter valet 2022 blev vi största parti och många med de nya kunskaperna har tagit plats i kommunens styrelser och nämnder och gör ett viktigt arbete i opposition.

Mer konkret ser vi Socialdemokrater hur kulturarbetare, folkbildare, humanister, lärare, förskollärare, sjuksköterskor, undersköterskor, men även teknisk anställd personal som verkligen brinner för sitt arbete visar på en allt större frustration. De har genom medvetna politiska beslut under en följd av år hela tiden får sämre förutsättningar för att kunna utföra ett bra arbete. Det krävs annorlunda politiska beslut och vi framför dessa hela tiden i kommunens styrelser och nämnder. Ibland får vi både konstiga och direkt olämpliga reaktioner från de som idag styr kommunen.

Vi deppar inte ihop för det utan kämpar oförtrutet vidare – vi vet att Mellerud kan bättre om vi samarbetar för en demokrati som tar vara på allas åsikter och visar på en större vilja till samarbete. En verklig demokrati tar beslut som gynnar hela kommunens befolkning och inte bara några få som redan är gynnade och tycker sig veta bäst. Hör av dig om du vill göra just din röst hörd.

ANNONS

Marianne Sand Wallin,

Ordförande Socialdemokraterna Mellerud

Michael Melby ,

Gruppledare Socialdemokraterna Mellerud

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS