Borrelia Fästingar Lerum högt gräs
Jag har hund som jag går ut med varje dag och nu får man kolla efter fästingar på hunden, menar signaturen. Bild: Lisa Thanner

Gräset behöver klippas kort

Jag har hund som jag går ut med varje dag och nu får man kolla efter fästingar på hunden, menar signaturen.

ANNONS

Varför klipps inte gräset i Trollhättan på de allmänna områdena? Jag har hund som jag går ut med varje dag och nu får man kolla efter fästingar på hunden. Eller ska vi kanske gå till kommunhuset så ni får ta bort eventuella fästingar?

Det är inte alls kul ska ni veta. De kunde väl klippa in mot gräset cirka en meter så man slipper det. Även barn kan få fästingar. I det höga gräset göms säkert också något som kan skada både barn och djur om de skulle gå där.

Fästing bett = borrelia

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS