Pendla, buss, tåg, trollhättan station, 65, västtrafik
Ett annat problem som uppstår för oss som behöver ta oss från Skogshöjden till Källstorp för att besöka tandläkare eller vårdcentral, menar signaturen. Bild: Andreas Olsson

Hjörringvägen – busshållplatsen Västtrafik glömde

Men det är klart, det var ju viktigare för Västtrafik att vänersborgare får snabbare väg till Överby, menar signaturen ”Bittra Britta”.

ANNONS

Nu med den nya turlistan som gäller från 1 oktober så behöver vi som bor nära Hjörringvägen, Trollhättan och nyttjat den busshållplatsen gå ända till Näl för att kunna åka buss. Funkar bra om man är ung och pigg men för de äldre blir det inte så smidigt att åka buss längre. Sen kommer ett annat problem som uppstår för oss som behöver ta oss från Skogshöjden till Källstorp för att besöka tandläkare eller vårdcentral.

Då får man gå av vid den nya delen på Vårvik. Återigen – är man ung och pigg så är det inga problem, men som äldre då blir det jobbigare nu. Men det är klart, det var ju viktigare för Västtrafik att vänersborgare får snabbare väg till Överby än att underlätta för Skogshöjden. Snälla tänk till en gång till och se till att bussen går förbi Hjörringvägen igen.

ANNONS

Bittra Britta

Svar direkt: Se gemensamt svar från Västtrafik.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS