Högskolan Väst – en stolthet för Trollhättan

Jag har studerat vid ett par andra högskolor och universitet genom åren, men ingen går upp mot Högskolan Väst, menar signaturen.

ANNONS
|

Snart tar jag examen vid Högskolan Väst i Trollhättan. Min andra examen och sju års högskolestudier lider mot sitt slut. Jag har studerat vid ett par andra högskolor och universitet genom åren, men ingen går upp mot Högskolan Väst. Interiören är snygg, fräsch, komfortabel och med lampor jag hade önskat i mitt eget vardagsrum. Jag blir alltid både glad och stolt när jag kommer in genom entrén. Både servicecenter och bibliotekspersonal är trevliga, serviceminded och professionella men också personliga.

Vi har ett välordnat bibliotek där jag upplever att personalen gärna gör det lilla extra för att underlätta och vara behjälpliga. Gott om studieplatser och grupprum finns det på skolan, och två fina caféer med bra utbud och goda bakelser. Dessutom en härlig restaurang som både serverar god mat, ett fantastiskt julbord (för priset får kanske tilläggas så ingen opponerar sig i en jämförelse med Alberts) och frukostbuffé på fredagar.

ANNONS

Har du inte besökt Högskolan Väst så gör det! Ta en fika med ditt barn eller besök biblioteket. Högskolan är öppen för alla.

PS. Och har du någonsin funderat på vidare studier så kom och hälsa på och glänta på dörren till den fantastiska möjligheten till akademisk utbildning som vi ska vara så oerhört tacksamma för att vi har här i vår stad. Den 15 mars öppnar antagningarna inför hösten på antagning.se

Student

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS