Skolfoton är en del av svensk kultur och tradition. Det är en värdefull tradition som jag tycker vi ska värna om, menar signaturen ”Sofia - vårdnadshavare”.
Skolfoton är en del av svensk kultur och tradition. Det är en värdefull tradition som jag tycker vi ska värna om, menar signaturen ”Sofia - vårdnadshavare”.

Hur kan vissa skolor i Trollhättan ha skolfotografering?

Hur kommer det sig då att tre skolor i Trollhättans stad har valt att fortfarande ha kvar enskilda fotografier på skolbarn under skoltid, menar signaturen ”Sofia - vårdnadshavare”.

ANNONS
|

Replik på "Förstår inte att Trollhättans stad har valt bort skolfotografering".

Till utbildningsförvaltningen i Trollhättans stad. Hur kommer det sig då att tre skolor i Trollhättans stad har valt att fortfarande ha kvar enskilda fotografier på skolbarn under skoltid. Björndalsskolan, Lyrfågelskolan samt Paradisskolan? Varför kan vissa skolor ha kvar detta?

Skolfoton är en del av svensk kultur och tradition. Det är en värdefull tradition som jag tycker vi ska värna om. Det är så mycket mer än en bild. Det är ett sätt att reflektera över året som gått. En berättelse av elevens skolgång. Där varje elevs foto är en del av deras årsberättelse.

ANNONS

Sofia - vårdnadshavare

Svar direkt:

Hej igen Sofia! Vi är glada att du har goda minnen från dina skolfotograferingar. Utbildningsförvaltningen står dock fast vid beslutet att inte erbjuda skolfotograferingar under skoltid och förtydligar rutinerna med skolorna inom förvaltningen.

Som tidigare nämnts är det fullt möjligt att som vårdnadshavare själv organisera fotografering utanför skoltid.

Utbildningsförvaltningen Trollhättans stad

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS