Inte ICA-handlarnas fel att situationen är som den är

Fortsätt ni på ICA att lämna den goda service ni har och den höga kvalité som era matvaror har, menar signaturen.

ANNONS
|

Kära ”ICA-Christian”, så bra att du valde delta i SVTs Sverige möts program och vilken tur du hade som fick en M-politiker bredvid dig. För, precis som M-politikern pekade på är det inte ICA-handlarnas fel att situationen är som den är. Att kärnkraften avvecklats och elen blivit en bristvara, bensinpriserna för höga med stora skatter och avgifter som belagts på bränslet, det är inte en ICA-handlares fel, men är förstås huvudorsaken till höga matpriser.

Hur skulle bönderna, som producerar livsmedel, kunna leverera till er om de inte tog ut för höjda bränslepriser? Hur skulle bagerierna kunna leverera brödvaror till er om de inte tog ut för höjda elpriser? Precis som M-politikern också sade i programmet kan inte den nya regeringen lastas för synder som är begångna i åtta år. Och inte heller en ICA-handlare kan trolla bort den uppkomna situationen.

ANNONS

Fortsätt ni på ICA att lämna den goda service ni har och den höga kvalité som era matvaror har. Det är er konkurrenskraft mot lågprisaffärerna. Kvalité kostar, men smakar. Det är något som borde uppskattas, inte klandras. Och, vi konsumenter, får skylla oss själva, när vi blundat för det faktum att Sverige vandrat in på felaktiga spår.

ICA-kund

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS